Vrijwilligers gezocht

Logo NK para

Op zaterdag 29 juni 2024 vindt het NK Paratafeltennis plaats in ‘t Kulturhus ‘De Spil’ in Nieuwleusen. Georganiseerd door PTTC/TTV Dedemsvaart en de NTTB.  Om deze dag een succes te maken zijn we opzoek naar jou.

Wil jij ons helpen?

Als vrijwilliger bij het NK Para tafeltennis kun jij mensen met een beperking ondersteunen en er zo samen een geslaagd evenement van maken. Er zijn ongeveer honderd vrijwilligers nodig voor verschillende werkzaamheden. Het meeste vrijwilligerswerk vindt 29 juni plaats, maar er zijn ook handen nodig bij het opbouwen en afbreken van het event. Als vrijwilliger heb je niet beslist kennis nodig van tafeltennis. We hebben vast een taak die bij je past.

Wat hebben we nodig?

6 Baancommissarissen (enige kennis van tafeltennis is nodig)

De baancommissaris heeft een deel van de zaal onder zijn/haar hoede. Je bent het eerste aanspreekpunt voor spelers die in de zaal hun wedstrijden spelen. Je zorgt ervoor dat de wedstrijden vlot achter elkaar doorlopen,  je hebt nauw contact met de coördinator ballenrapers, scheidsrechters en het wedstrijdsecretariaat.

25/30 scheidsrechters (kennis nodig van tafeltennis)

De scheidsrechter telt wedstrijden en noteert de uitslag op de wedstrijdbriefjes.

50 ballenrapers (geen kennis nodig van tafeltennis)

Sommige paraspelers kunnen niet zelf de balletjes oprapen. Daarvoor hebben we ballenrapers nodig die dat voor hen doen. Als ballenraper zorg je ervoor dat je het balletje oppakt zodra deze op de grond terecht komt en geef je het balletje aan de paraspeler.

Opbouwen / Afbouwen speelhal (geen kennis nodig van tafeltennis)

Op vrijdagavond 28 juni moeten er twee speelhallen worden ingericht met tafeltennistafels, speelveldafzettingen, teltafels en telborden.
Na afloop van het toernooi op zaterdagavond 29 juni moeten beide speelhallen ook weer leeggemaakt worden en de materialen klaargezet worden voor de vervoerder.

Doe je ook mee? Meld je dan aan.

Wil jij ons helpen om het NK Paratafeltennis tot een onvergetelijke dag te maken? Scan deze QR code of vul via deze link het formulier in, dan maken we samen met jou er een fantastisch evenement van!!