PTTC Dedemsvaart

Nederlands Kampioenschap

Para Tafeltennis 2024

Op 29 juni 2024 organiseert PTTC / TTV Dedemsvaart het Nederlands Kampioenschap Para Tafeltennis. Wij zijn zeer trots dat wij dit geweldige evenement mogen organiseren. Op deze pagina komt informatie met betrekking tot deze bijzondere dag.

Persbericht

Breaking news: PTTC/TTV Dedemsvaart organiseert voor het eerst Nederlands Kampioenschap Para Tafeltennis op 29 juni 2024. 

Dedemsvaart, 10 februari 2024 – PTTC/TTV Dedemsvaart heeft geweldig nieuws: Op zaterdag 29 juni organiseren ze voor de eerste keer het Nederlands Kampioenschap Para tafeltennis in Nieuwleusen. Na het succes van het para ranglijsttoernooi in oktober 2023, zet PTTC/TTV Dedemsvaart een nieuwe stap met het organiseren van dit geweldige evenement voor de allereerste keer. 

Gedreven door enthousiasme en toewijding, nodigt de organisatie deelnemers vanuit het hele land uit om deel te nemen aan deze historische dag vol competitie en vriendschappelijkheid. De moderne faciliteiten van de locatie 'de Spil in Nieuwleusen', die bekendstaat om zijn gastvrijheid en inclusieve aanpak, vormen het toneel voor deze nieuwe mijlpaal! 

Deelnemers zullen strijden om de titel van Nederlands Kampioen Para Tafeltennis 2024 in verschillende klassen, omringd door supporters die getuige willen zijn van de start van een nieuwe traditie van de PTTC/TTV Dedemsvaart. 

Hoewel het de debuuteditie is voor PTTC/TTV Dedemsvaart als gastheer van het NK Para Tafeltennis, putten zij kracht uit het succes van het eerdere para-tafeltennistoernooi in oktober 2023. Met vastberadenheid en de steun van de tafeltennisgemeenschap, belooft het evenement een onvergetelijke ervaring te worden voor alle betrokkenen. 

Wil je meer weten over het Nederlands Kampioenschap Para Tafeltennis? Check dan de social media van PTTC Dedemsvaart en/of TTV Dedemsvaart of neem contact op via 
nk@pttc-dedemsvaart.nl  Volg ook de laatste updates op sociale media met de hashtag #NKparatafeltennis2024. 

Laten we samen getuige zijn van de geboorte van een nieuwe traditie van het NK Para Tafeltennis in Nieuwleusen! 


Sponsoren

De organisatie van een Nederlands Kampioenschap brengt kosten met zich mee. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar sponsoren. Deze sponsoren willen wij hierbij graag bedanken voor hun bijdrage.

Bedrijf 1

Bedrijf 2

Bedrijf 3